Compari.ro - ghid autentic de shopping

TIPOGRAFIA VLAROS - OFFSET DIGITAL PERSONALIZAT

Energia, talentul, dedicarea, eficienta, rezulatele, satisfactia Clientului, Tipografia Vlaros este locul unde toate acestea se regasesc.

In decursul celor 30 ani de experienta am creat un standard al calitatii si seriozitatii in furnizarea produselor si serviciilor tipografice si de editura de inalta calitate la preturi imbatabile.

Inca de la infiintare ne preocupam atat de imbuntatirea calitatii produselor si serviciilor tipografice si de editura oferite Clientilor nostri, cat si de oferirea acestora la preturi greu de refuzat si in cel mai scurt timp.

Clientii nostrii provin din cele mai diverse domenii, precum: unitati guvernamentale, IT, agentii imobiliare, companii din domeniul medical si farmaceutic, firme de consultanta financiara si contabila, educatie si lista este in crestere.

Noi suntem pregatiti pentru noi provocari pentru satisfacerea cerintelor Clientilor.

Oferim Clientilor nostri intreaga gama de servicii de grafica, design si editare in vederea realizarii imaginii si logo-ului companiei dumneavoastra precum si tiparirii diverselor materiale publicitare si promotionale (afise/postere, brosuri, carti de vizita, carduri de fidelitate, cataloage, fluturasi/flyere, foi antet, pliante, mape) si a altor produse tipografice sau de editura (carti, reviste, prospecte, meniuri, dosare, caiete, invitatii de nunta/botez, carduri de masa, orice model de tipizate/formulare personalizate sau nu).

Serviciile de tipar oferite sunt fie tipar full color (tipar digital sau tipar offset), fie tipar monocrom, pe orice suport de hartie. 

Intrucat tiparul nu se rezuma numai la hartie, ne-am extins gama de servicii cu servicile de personalizare obiecte promotionale precum: cani, tricouri, mouse-pad-uri, brelocuri, etc.

De asemenea, realizam invitatii si accesorii de nunta si botez personalizate, handmade astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie unul cu adevarat UNIC.

Clientii nostri se bucura de garantia unei ireprosabile calitati a produselor si serviciilor oferite, precum si de seriozitatea si profesionalismul echipei noastre!

Calitate exceptionala cu timp de livrare minim la preturi garantat Imbatabile!

Va invitam sa faceti cunostiinta cu produsele si serviciile noastre.Pentru noi: „Experienta vorbeste de la sine!”